Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στην vetrolights.gr οι τρόποι αποστολής έχουν καθοριστεί με βάση την όσο το δυνατόν γρηγορότερη & οικονομικότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας με τους εξής τρόπους:

 • Courier (Για τις κύριες πόλεις της Ηπειρωτικής & Νησιωτικής Ελλάδας). Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier.
 • Η παράδοση των προϊόντων στην εκάστοτε εταιρεία Courier, από την εταιρείας μας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες κατόπιν παραγγελίας.
 • Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης για αποστολή εντός των νομών Αττικής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για αποστολές σε χερσαίους προορισμούς ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες  ημέρες και για νησιώτικους προορισμούς είναι 1-3 εργάσιμες. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
 • Παραδόσεις κατ’ οίκον πραγματοποιούνται από την εταιρία Courier στις περιοχές που διαθέτει γραφείο/α στον τόπο αποστολής.
  • Εάν ζητηθεί από τον πελάτη παράδοση κατ’ οίκον σε περιοχή που η Courier δεν διαθέτει γραφείο παράδοσης (δυσπρόσιτη), τότε δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.
 • Παραλαβή του προϊόντος μπορεί να γίνει από το φυσικό μας κατάστημα Αγίων Πάντων 73 , Καλλιθέα , 17672. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα,Τετάρτη 09:00 – 16:00 Τρίτη ,Πέμπτη,Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00 – 15:00.


ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Το κόστος αποστολής & αντικαταβολής με Courier καθορίζεται από το βάρος και την περιοχή, παρακάτω ο γενικός πίνακας κοστολόγησης αποστολών είναι

 • 2,00€ η αντικαταβολή, συν το κόστος του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας
 • Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την εταιρία Courier, τα έξοδα αποστολής δεν θα διαφέρουν αλλά θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Courier, για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 80€ προς όλη την Ελλάδα.
 • Αν το κόστος μεταφορικών είναι μεγαλύτερο από αυτό που σας εμφανίζει στο καλάθι σας λόγω μέτρησης όγκου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά πριν αποστείλουμε την παραγγελία σας.

*Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους αποστολής. Σε όλες τις παραπάνω αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ VETRODELIVERY ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τώρα, με την νέα υπηρεσία Vetrodelivery, μπορείτε να έχετε αυτό που χρειάζεστε άμεσα.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται μεγάλη καθυστέρηση στις αποστολές εντός Αττικής από τις εταιρίες Courier, το κατάστημα μας σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε αυτό που θέλετε εντός 1-2 ημερών και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Προς το παρόν, οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι οι: Πειραιάς, Νίκαια, Αγ. Ι. Ρέντης, Κορυδαλλός, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο, Νέο Φάληρο, Πετράλωνα, Ταύρος, Τζιτζιφιές, Κουκάκι

Εφόσον η παραγγελία σας είναι στις παραπάνω περιοχές και από 15€ και άνω, επιλέξτε στο ταμείο ως τρόπο παράδοσης Vetrodelivery.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.